Kolding Og Koldinghus

Kolding: Design og historie i Sydjylland

Fra 1800-tallet og frem har Kolding etableret sig som en af Danmarks førende handelsbyer. Med sine 57.540 indbyggere er Kolding i dag den 7. største by i landet – og bestanden synes kun at stige! Byen ligger nær fjorden og er en købstad med et stort væld af muligheder for alle aldre. Kolding er det ideelle hjemsted for børnefamilien, den unge studerende og pensionisten, der ønsker at se nye veje i det smukke Sydjylland.

Kolding er særligt kendt for dets historie og designkultur. I nærområdet finder man blandt andet en række populære turistdestinationer, som mange rejser langvejsfra for at opleve med egne øjne. Man kan eksempelvis se byens vartegn, kongeslottet Koldinghus eller lade sig betage af unikke kunstværker på Trapholt – det populære museum for moderne design.

Overvejer I at flytte til byen som børnefamilie, er der masser af aktiviteter i nærheden. LEGOLAND Billund Resort ligger kun en kort køretur væk, og så er der masser af lækre sandstrande til afslapning og udfoldelse for både børn og voksne.

Som driftig handels- og erhvervsby i Trekantområdet er Kolding et roligt og charmerende levested for mange forskellige mennesker. Vil du have rig mulighed for at se kultur tæt på – men på samme tid kunne drive en aktiv hverdag uden stress og jag fra storbyernes bilos? Så skal du måske flytte til Kolding! Hos Ekona administrerer vi ejendomme på Frydsvej, Gøhlmannsvej, Udsigten, Solvej og Carl Plougs Vej. Kontakt os i dag for at få mere at vide!