Randers Og Torvet

Randers: En storby med sjæl

40 km nord for Aarhus ved udmundingen af Gudenåens nordøstlige ende finder du storbyen Randers. Med sine 62.000 indbyggere tager Randers plads som Danmarks sjette største by – og denne udvikling vokser støt. At flere får øjnene op for Randers som bopæl, er da heller ikke en tilfældighed, hvis man betragter byens mange kvaliteter. Byen er fyldt med historie, og sjælen i det lokale byliv er ikke til at gå fejl af. Her bliver du mødt af et smil på læben - uanset om du ønsker at skabe base som børnefamilie eller er ung studerende.

Randers har den perfekte størrelse, hvis du ønsker følelsen af en storby uden den unødvendige larm og ballade. Med nærliggende attraktioner tilbyder Randers lidt for enhver smag. Derfor behøver du ikke at tage udenbys, hvis weekenden skal krydres med sjove aktiviteter. Nær Randers Centrum ligger Randers Regnskov og Klatreparken i Randers. Her er der mulighed for at se dyr helt tæt på eller komme op i højderne i kommunens skovområder.

Helt fra gammel tid har Randers været et vigtigt trafikknudepunkt for nord- og sydgående veje. I dag udgør Randers da også omdrejningspunkt for trafikken mellem større og mindre byer – og du vil let kunne fange en togforbindelse til Langå og Hobro fra byens banegård, ligesom alle IC-tog på vej mod nord standser her.

Placeret centralt nær de større byer og med masser af unikke seværdigheder er Randers en værdig bopæl for mennesker i alle aldre. Ønsker du at udforske muligheden for at bo i Randers, administrerer vi en ejendom ved Bøsbrovej / Lillegade hos Ekona. Kontakt os i dag for at vide mere!