Ekonas Egne Billeder (6)

Odder: En tryg base for børnefamilien

Drømmer du om at være tæt på både by og land? Så skal du måske flytte til stationsbyen Odder! Med sin centrale placering midt i Østjylland nær Aarhus er Odder hjemsted for mange børnefamilier, der ønsker at skabe et roligt fundament, hvor udfoldelse og aktivitet går hånd i hånd. Med sine 12.000 indbyggere er Odder Kommune hverken for stor eller for lille. Her er der mulighed for at deltage i det lokale liv og gå på udforskning i den smukke natur i ly fra storbyens os og larm.

Foruden at være en rolig base for børnefamilier har Odder også en række kulturelle oplevelser at byde på. I Kuglen & Keglen Together kan du lave sjove aktiviteter med børnene - både ude og inde. Vil I helt tæt på naturen, kan I tage på skattejagt med Odder Rundt. Den fire kilometer lange rute bringer jer ud i det smukke landskab og skaber de perfekte forudsætninger for kvalitetstid. Med sin unikke placering tæt ved hav og kyst, kan I søge frirum i Odder ved at sejle til Tunø med færgen eller tilbringe en dag på Saksild Strand.

Befolkningen i Odder by udgør omtrent halvdelen af kommunens samlede indbyggertal – men der er rig mulighed for at søge ud i kommunens mindre områder. Skal børnene gå i skole i byen men på samme tid have en rolig base tæt ved naturen, er Odder således det perfekte levested. Hos Ekona har vi en smuk ejendom i Rosensgade i Odder. Ejendommen ligger midt i et skovområde, så du har mulighed for at opleve den danske natur hele året rundt! Kontakt os allerede i dag for at vide mere.