Aarhus Ved Åen

Smilets By, Aarhus: Hjertet af dansk kultur

Aarhus er den største by i Jylland med 280.000 indbyggere i selve byen og mere end 350.000 på tværs af hele kommunen. Med sine unikke gader og stræder er Smilets By det perfekte levested for dig, der både drømmer om byens pulserende liv og fredfyldte sommermorgener.

Aarhus ligger i Østjylland ved Aarhus Bugt – og med udsigt til halvøen Mols i østlig retning og Kattegatøerne Samsø og Tunø længere borte er der rig mulighed for at opleve naturen helt tæt på. Byens centrum ligger tæt ved havet og skønne naturområder, hvor man kan søge ro i en hektisk dagligdag. I historiebøgerne er Aarhus da heller ikke fremmed for foreningen af menneske- og naturliv. Byen fik sine købstadsrettigheder d. 2. juli 1441, men man formoder, at dens rødder kan spores helt tilbage til midten af 700-tallet. Dette gør Aarhus til én af Danmarks ældste byer.

Denne forening af historie og innovation kendetegner Smilets By. Det er ikke en tilfældighed, at Aarhus er blevet betegnet som den førende kulturby i Danmark over de seneste par år. Byen tilbyder unikke kulturelle oplevelser – for både den gamle og den moderne sjæl. Med lokale festivaler, hyggelige caféer og et hav af arrangementer er Aarhus den ideelle bopæl for både unge og ældre.

Vil du opleve lav sol over Aarhus med egne øjne? Så gå på udforskning blandt vores smukke ejendomme nedenfor. Vi administrerer centralt beliggende ejendomme i Falstersgade, P.P. Ørums Gade, Fynsgade og Molsgade, samt i forstæderne Brabrand og Spørring/Trige.