Odense Og H. C. Andersen Statue

Odense: En historisk by i rivende udvikling

Med sine 180.000 indbyggere er Odense landets tredjestørste by – og med god grund! Den naturrige storby udgør det perfekte levested for den unge studerende, børnefamilien såvel som det ældre par der ønsker et autentisk byliv og naturen i samme pakke. Odense har en rig historie og er særligt kendt for at være hjemsted for forfatteren H.C. Andersen. I byens midte finder du gamle, smukke bygninger – og du kan med fordel slentre ned af de samme brosten som dine forfædre.

Har du ikke besøgt Odense længe, vil du blive overrasket over alle de nye attraktioner. Gennem de seneste par år har byen nemlig gennemgået en stor udvikling, som kun tager til i fremtiden. Du kan eksempelvis besøge det nye H.C. Andersen Hus.

Odense er en eventyrlig by – og her er både plads til vilde byture og de stille morgener langs byens å. Naturen snor sig tværs gennem hele centrum og fortsætter ud i forstæderne, så du kan søge tilflugt fra den hektiske hverdag. I Odense er der fede festivaler, en ny udråbt Michelin restaurant og et helt unikt kulturliv. Oplev kunst i topklasse på Kunstmuseum Brandts eller få en sansefuld oplevelse på Odense Teater. Vil du mærke de naturskønne omgivelser på egen krop, kan du tage en tur i vandcykel ved Munke Mose. Mulighederne er mange – og derfor er Odense en af Danmarks absolut mest alsidige byer.

Hos Ekona har vi en ejendom i Dronningensgade. Her er du både tæt på centrum og natur. Kontakt os i dag og udlev dine boligdrømme!