Ekonas Egne Billeder (2)

Jeg skal have besøg af en håndværker - hvornår på dagen / ugen kommer han ? Kan han komme efter klokken 16 ?

Som udgangspunkt arbejder vores viceværter og håndværkere hverdage (mandag - fredag) inden for normal arbejdstid, dvs. typisk i tidsrummet 7:00-16:00, fredag normalt dog kun til klokken 12:00.

Du kan ikke forvente / forlange, at viceværter / håndværkere kommer uden for normal arbejdstid. Hvis du ikke har mulighed for at være hjemme, må du efterlade en nøgle ved en nabo, under måtten eller på anden vis sørge for, at håndværkeren kan komme ind.

Det giver sig selv, at der kan være situationer, hvor viceværten / håndværkere kommer uden for sædvanlig arbejdstid, f.eks. hvis der er tale om stærkt presserende opgaver som f.eks. et sprunget vandrør m.v.

Der kan også være situationer, hvor viceværten / håndværkere er villige til at komme uden for sædvanlig arbejdstid, men det er alene op til dem at beslutte om dét passer ind i deres arbejdsplan.

Du kan ikke, uden forudgående skriftlig aftale med administrationen, lave en aftale med en vicevært / håndværker om at han skal komme uden for normal arbejdstid, hvis det medfører udkaldstillæg, overtid mm.