Ekonas Egne Billeder (2)

Antennesignal - Kolding

Antennesignal leveres fra AFiK (Antenneforeningen i Kolding).

Lejemålet forsynes med antennesignal fra AFiK (Antenneforeningen i Kolding).

Når du flytter ind i et lejemål, som forsynes af AFiK, modtager du den programpakke, som den tidligere lejer havde. Sammen med lejekontrakten har du modtaget information herom sammen med din lejekontrakt.

Ønsker du en anden programpakke end den tidligere lejer, skal du hurtigst muligt rette henvendelse til antenneforeningen.

Hvis du ønsker at skifte programpakke, kan dette ske den dag du overtager lejemålet eller til et kvartalsskifte ved varsling senest den 15. i måneden inden udgangen af kvartalet. Ændring af programpakken ved indflytning er gratis indtil 14 dage efter indflytning. Ændringer af programpakken kan i øvrigt udføres hver måned mod et gebyr.

Vælger du bredbåndsadgang uden TV kan du ikke modtage TV via antennestikket, men du har mulighed for at købe internet hos Norlys. Dette skal du betale separat hos Stofa.

Du kan ikke selv udmelde lejemålet af antenneforeningen, da tilslutningen er en del af lejemålet og dermed tilhører din udlejer. Ønsker du en udmeldelse af antenneforeningen, bedes du kontakte udlejer og bede vedkommende om at rette henvendelse til antenneforeningen.